Dumitresti.

Comuna Dumitresti - Vrancea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Dumitresti - Vrancea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Dumitresti - Vrancea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Dumitresti - Vrancea. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Dumitresti - Vrancea, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Dumitresti - Vrancea, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Dumitresti, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Dumitresti - Vrancea, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Doua asociatii de crescatori de animale au deturnat fondurile europeneDoua asociatii de crescatori de animale au deturnat fondurile europene

Consilierii locali din Dumitresti si primarul Sandu Crintea ii acuza pe administratorii a doua... citeste mai mult

Drumul plangerii

Starea drumurilor de pe Valea Ramnicului, DN 2N Martinesti, Bogza-Caiata, Dumbraveni, Dumitresti,... citeste mai mult

CarteaCartea

Comuna Dumitresti a gazduit, duminica, lansarea volumului "Dumitrestii de Ieri", scris de... citeste mai mult

Pagina in care spui si gasesti totul despre DumitrestiPagina in care spui si gasesti totul despre Dumitresti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

toate stirile
DumitrestiIntra acum!

Poze din Dumitresti

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

sxXWVgcqhlpewJxuEU

N'o sa fiu atat de scortoasa ca zen, dar am citit la reenutcl tau articol faptul ca ti'e rusine sa vezi cum scriai ( in sensul de incorect ) s.a.m.d. Am o corectura, de facut, daca nu e prea mult :D Se scrie de abia , nu deabia. E o greseala frecvent intalnita, la fel ca defapt . :) Nu am vrut sa insult, doar sa indrept. Numai bine :)ceti place? 0

 

POLXmeAmDH

LanvVg xyabjcaclfqg